dostepne opakowania: 55 ml, 500 ml

OLEJEK Z PESTEK WINOGRON

Olejek ten sklada sie w 70% z nienasyconych kwasów tluszczowych, które sa w bardzo latwy sposób absorbowane przez skóre i maja ogromny wplyw na utrzymanie wlasciwego poziomu jej nawilzenia. Dzieki wysokiej zawartosci witaminy E, hamuje procesy starzenia cery, w szczególnosci dojrzalej. Olejek z pestek winogron regulujace proces natluszczania skóry, w zwiazku z tym ma szerokie zastosowanie w pielegnacji skóry tlustej i mieszanej. Powoduje zmniejszanie porów, bez jednoczesnego ich zatykania. Dla uzyskania optymalnego efektu pielegnacyjnego skóry suchej, olejek nalezy dodawac do innych kosmetyków adresowanych do tego typu cery. Dodatkowo, olejek z pestek winogron wspomaga i przyspiesza regeneracje skóry, dlatego ma szerokie zastosowanie w przypadku skaleczen, poparzen i obtarc.

Zastosowanie:

  • jako krem - do aplikacji bezposrednio na twarz i cialo;
  • jako dodatek do kremów, balsamów i maseczek kosmetycznych;
  • jako dodatek do kapieli;
  • do masazu ciala.


Uwaga
: Olejek jest produktem w pelni naturalnym. Zawiera wylacznie naturalne antyoksydanty i konserwanty. Kosmetyk nalezy zuzyc maksymalnie do 3 miesiecy od dnia otwarcia butelki.

  
  
  
(c) Ikarov Ltd. All right reserved.
Graphic design: Intel Design L.P. Web: Idea Studio Ltd.